Om Damsgaard Hjemmesider

Mit navn er Mikkel Skødt Damsgaard og indehaver af Damsgaard Hjemmesider. Sidens eksistens er grundet mit ønske omkring at levere kvalitets hjemmesider til en overkommelig pris, således alle virksomheder, hobbyer mm. har muligheden for at komme online.

Vi befinder os i en tid, hvor den digitale verden er i kæmpe udvikling, og jeg mener derfor, alle bør have chancen for at følge denne udvikling. Idag findes der mange systemer, som lover enhver person kan oprette en hjemmeside uden problemer. Men selvom systemerne idag er gjort mere brugervenlige, kan sådan et projekt være overvældende for mange mennesker.

Min vision er hertil at imødekomme den enkle person eller mindre virksomheder, som ikke vil spendere 10.000-100.000 kroner på en hjemmeside. Nemlig med CMS systemet WordPress, kan jeg levere hjemmesideløsninger, så din ide/forretning/hobby kan ses på internettet.

Hertil har jeg erfaret at hjemmesider-ejere nedprioterer deres hjemmeside og lader den stå og samle støv. Derfor tilbyder jeg nu også konsulent-arbejde til dem, der har brug for en ekstra hånd i deres travle hverdag.

Ydermere, har jeg i samarbejde med grafikere sammensat et billigt men professionelt logo design tilbud, som en ekstra ydelse supplerende til hjemmesiden.

Mikkel Skødt Damsgaard

Ung frisk fyr som altid har elsket internet, spil, hjemmesider alt hvad der hører med! Gradueret hos Erhversakadamiet Århus som Multimedie Designer og igang med overbygningen E-handel.

MIKKEL SKØDT DAMSGAARD​